Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Základní škola Náměšť nad Oslavou veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Základní škola Náměšť nad Oslavou s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Tisknout


Kalendář akcí

Leden 2021
Po Út St Čt So Ne
       
  • Vánoční prázdniny (21 - 03)
1
  • Vánoční prázdniny (21 - 03)
2
  • Vánoční prázdniny (21 - 03)
3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
  • Pololetní prázdniny
29
30 31

« Prosinec 2020 Únor 2021 »

RSSRSS

Novinky

Základní informace k výuce v lednu

30. 12. 2020
Na základě rozhodnutí vlády se 4.1.2021 otvírají školy pouze pro 1. a 2. třídy.  Všechny ostatní třídy přechází od 4.1. opět na distanční výuku.

Celá novinka

Archiv novinek



Co děláme jinak než ostatní


Dále Vás může zajímat

                                          

                     

© 2021, Základní škola Náměšť nad Oslavou – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing