Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Základní škola Náměšť nad Oslavou veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Základní škola Náměšť nad Oslavou s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Tisknout


Kalendář akcí

Říjen 2018
Po Út St Čt So Ne
  • Ředitelské volno - vzdělávání ped. sboru
1
2
  • Plavecký výcvik - 2.,3. tř.
  • Schůzka důvěrníků SRPŠ
3
4 5 6 7
8 9
  • Plavecký výcvik - 2.,3. tř.
10
11 12 13 14
15 16
  • Plavecký výcvik - 2.,3. tř.
17
18 19 20 21
22 23
  • Plavecký výcvik - 2.,3. tř.
24
25 26 27 28
  • Podzimní prázdniny (29 - 30)
29
  • Podzimní prázdniny (29 - 30)
30
  • Plavecký výcvik - 2.,3. tř.
31
       

« Září 2018 Listopad 2018 »

RSSRSS

Novinky

Zimní čtyřboj

21. 10. 2018

Zimní čtyřboj

Ve středu 17. 10. 2018 pořádala ZŠ Bartůškova v Třebíči závody v Zimním čtyřboji. Naši školu reprezentovalo 15 závodníků 

Celá novinka

Archiv novinek



Co děláme jinak než ostatní


Dále Vás může zajímat

                                                                                                                               esfeuMinisterstvo školstvíOPkalibro                  aisis         

© 2018, Základní škola Náměšť nad Oslavou – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing