Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Základní škola Náměšť nad Oslavou veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Základní škola Náměšť nad Oslavou s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Tisknout


Kalendář akcí

Duben 2021
Po Út St Čt So Ne
     
  • Velikonoční prázdniny
  • Zápis do 1. ročníku ZŠ - on-line (01 - 09)
1
  • Velký pátek
  • Zápis do 1. ročníku ZŠ - on-line (01 - 09)
2
  • Zápis do 1. ročníku ZŠ - on-line (01 - 09)
3
  • Zápis do 1. ročníku ZŠ - on-line (01 - 09)
4
  • Zápis do 1. ročníku ZŠ - on-line (01 - 09)
5
  • Zápis do 1. ročníku ZŠ - on-line (01 - 09)
6
  • Zápis do 1. ročníku ZŠ - on-line (01 - 09)
7
  • Zápis do 1. ročníku ZŠ - on-line (01 - 09)
8
  • Zápis do 1. ročníku ZŠ - on-line (01 - 09)
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

« Březen 2021 Květen 2021 »

RSSRSS

Novinky

Jarní sběr papíru

14. 04. 2021
 Starý papír sbíráme v týdnu 3. - 7.5.2021

Celá novinka

Archiv novinek



Co děláme jinak než ostatní


Dále Vás může zajímat

                                          

                     

© 2021, Základní škola Náměšť nad Oslavou – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing