Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Základní škola Náměšť nad Oslavou veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Základní škola Náměšť nad Oslavou s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Tisknout


Kalendář akcí

Leden 2020
Po Út St Čt So Ne
   
  • Vánoční prázdniny (21 - 05)
1
  • Vánoční prázdniny (21 - 05)
2
  • Vánoční prázdniny (21 - 05)
3
  • Vánoční prázdniny (21 - 05)
4
  • Vánoční prázdniny (21 - 05)
5
  • LVK 7.tř. a ŠVP 5. tř. (06 - 10)
6
  • LVK 7.tř. a ŠVP 5. tř. (06 - 10)
7
  • LVK 7.tř. a ŠVP 5. tř. (06 - 10)
8
  • LVK 7.tř. a ŠVP 5. tř. (06 - 10)
9
  • LVK 7.tř. a ŠVP 5. tř. (06 - 10)
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

« Prosinec 2019 Únor 2020 »

RSSRSS

Novinky

LVK Malá Morávka

07. 01. 2020

LVK Malá Morávka

 Aktuální zpravodajství ze zasněžených hor.

Celá novinka

Archiv novinek



Co děláme jinak než ostatní


Dále Vás může zajímat

                                                                                                                               esfeuMinisterstvo školstvíOPkalibro                  aisis             

© 2020, Základní škola Náměšť nad Oslavou – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing