Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Základní škola Náměšť nad Oslavou veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Základní škola Náměšť nad Oslavou s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Tisknout


Kalendář akcí

Březen 2019
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
  • Jarní prázdniny (04 - 10)
4
  • Jarní prázdniny (04 - 10)
5
  • Jarní prázdniny (04 - 10)
6
  • Jarní prázdniny (04 - 10)
7
  • Jarní prázdniny (04 - 10)
8
  • Jarní prázdniny (04 - 10)
9
  • Jarní prázdniny (04 - 10)
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

« Únor 2019 Duben 2019 »

RSSRSS

Novinky

„16 maličkostí, na které bychom neměli zapomínat ve výchově dítěte“

20. 02. 2019
 Přednáška Mgr.Jiřího Haldy pro rodiče o  výchově dětí se uskuteční ve středu 27.2. v 17 hodin. 

Celá novinka

Archiv novinek



Co děláme jinak než ostatní


Dále Vás může zajímat

                                                                                                                               esfeuMinisterstvo školstvíOPkalibro                  aisis         

© 2019, Základní škola Náměšť nad Oslavou – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing