Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Základní škola Náměšť nad Oslavou veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Základní škola Náměšť nad Oslavou s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Tisknout


Kalendář akcí

Listopad 2022
Po Út St Čt So Ne
  1
  • Plavecký kurz 2. a 3. tříd
2
3 4 5 6
7 8
  • Plavecký kurz 2. a 3. tříd
9
10 11 12 13
14 15
  • Plavecký kurz 2. a 3. tříd
16
  • Státní svátek - Den boje za svobodu a demokracii
17
19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

« Říjen 2022 Prosinec 2022 »

RSSRSS

Novinky

Volby zástupce z řad rodičů do Rady školy

24. 11. 2022
Ředitelka školy vyhlašuje volby zástupce z řad rodičů do Rady školy. Volby se konají v termínu 28. 11. - 30. 11. 2022. 

Celá novinka

Archiv novinek



Co děláme jinak než ostatní


Dále Vás může zajímat

                                          

                     

© 2022, Základní škola Náměšť nad Oslavou – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing