Ochrana osobních údajů

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Základní škola Náměšť nad Oslavou veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá Základní škola Náměšť nad Oslavou s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů, a to především v § 5 odst. 2 písm. b) a v § 5 odst. 6.

Tisknout


Kalendář akcí

Duben 2020
Po Út St Čt So Ne
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
  • Uzavření školy z důvodu ochrany před COVID-19 (16 - 30)
18
  • Uzavření školy z důvodu ochrany před COVID-19 (16 - 30)
19
  • Uzavření školy z důvodu ochrany před COVID-19 (16 - 30)
20
  • Uzavření školy z důvodu ochrany před COVID-19 (16 - 30)
21
  • Uzavření školy z důvodu ochrany před COVID-19 (16 - 30)
22
  • Uzavření školy z důvodu ochrany před COVID-19 (16 - 30)
23
  • Uzavření školy z důvodu ochrany před COVID-19 (16 - 30)
24
  • Uzavření školy z důvodu ochrany před COVID-19 (16 - 30)
25
  • Uzavření školy z důvodu ochrany před COVID-19 (16 - 30)
26
  • Uzavření školy z důvodu ochrany před COVID-19 (16 - 30)
27
  • Uzavření školy z důvodu ochrany před COVID-19 (16 - 30)
28
  • Uzavření školy z důvodu ochrany před COVID-19 (16 - 30)
29
  • Uzavření školy z důvodu ochrany před COVID-19 (16 - 30)
30
     

« Březen 2020 Květen 2020 »

RSSRSS

Novinky

Zápis žáků do 1.ročníku pro rok 2020 - 2021

31. 03. 2020
 Zápis budoucích prvňáčků proběhne v dubnu. Informace budeme průběžně aktualizovat.

Celá novinka

Archiv novinek



Co děláme jinak než ostatní


Dále Vás může zajímat

                                                                                                                               esfeuMinisterstvo školstvíOPkalibro                  aisis             

© 2020, Základní škola Náměšť nad Oslavou – všechna práva vyhrazena

Prohlášení o přístupnosti | Podmínky užití | Ochrana osobních údajů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA s.r.o. | Vytvořeno na CMS WebArchitect | SEO a internetový marketing